2014. november 17., hétfő

Hogy néééééézel kiiiiiiiiii?!


Ha jól nézel ki, és Te vagy Brad Pitt, akkor sokkal könnyebb, sokkal. Az igazság az, azonban, hogy a férfiak 90%-a soha nem jutna szexhez, ha csak a kinézetünk számítana. Szomorú tény, de ez van. A külső is fontos, de itt határozottan nem a szépségre gondolok. Márha egy férfinél van olyan.

Először is nézzünk tükörbe. Mit látsz? Nézz végig magadon.

Haj? Milyen? Zsíros, koszos? Ápolatlan? Nem nyerő. Figyelj rá oda.

Arcbőr? Ápolt? Tiszta? Pattanásos? Ha gond van, ápold. Nem tudod, hogy kell? Menj kozmetikushoz, segít és megtanít rá. Nem ciki. Nagyobb ciki, ha mmindenki a zsírtól csillogó arcbőröd nézi.

Szakál? Bajusz? Szőrtelen? Mindegy. Legyen ápolt.

Szemöldök: Ápold, ezt legjobb, ha egy nőre bízod.

Fogak? Lehelet? Legyen rendben.

Körmök: Legyenek tiszták és ápoltak. Hihetetlen, hogy egyes férfiak mennyire igénytelenek tudnak köröm tekintetében lenni. A fekete kosz a köröm alatt, a lerágott köröm nem nyerő.

Na lássuk a következőket. Víz, szappan. Mindenki ismeri. Használd is őket. A kosz, a szag nem nyerő. Persze vannak kivételes esetek, de azoktól tekintsünk el. A szigeten kaptam már meg, egy "alternatív hölgytől", hogy túl kúltúrált vagyok hozzá... :).
 Használj dezodort és parfümöt. Parfümöt csak módjával, lehessen érezni, de a sok a rosszabb ebben az esetben.

Vizsgáld meg az öltözködésed. Nem kell a legdivatosabb, legdrágább ruhákban járnod. De a ruháid passzoljanak az egyéniségedhez, és legyenek jó állapotban. A 8 éves pulóver, amelyik már XL-esre nyúlt a sok mosástól kiábrándító. A tisztaság a ruhára is vonatkozik. Itt említeném meg a cípő fontosságát. Legyen mindig tiszta és jó állapotban! A kilyukadt, koszos, etc. nem jó!

Most, hogy felöltöztünk, nézzük meg a tested. Milyen? Kövér? Sovány? Vékony? Tetszik? Ha igen, nincs vele dolgod. Ha nem, akkor tegyél érte, hogy olyan legyen, amilyennek szeretnéd. Hidd el, a nők nem feltétlenül az izomtömegre buknak, de nagyon nagy pozítívum, ha látszik rajtad, hogy teszel valamit a testedért.

Összefoglalva röviden: Törődj magaddal!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése