2014. november 17., hétfő

Az Önbizalom

A csajozáshoz bizony önbizalom kell. Ez az amit most meg kell szerezned.

Dehogy? Merülhet fel benned a kérdés? Nem lesz könnyű, de nem is olyan nehéz, mint gondolod. Először is keress valamit az életedben, amire büszke vagy, amire boldogan gondolsz vissza. Ez lehet bármi, egy sikeres vizsga,egy gól a foci mecsen, bármi. Ülj le a fenekedre, és emlékezz vissza arra, hogy akkor mit éreztél. Idézd fel magadban, és próbáld megjegyezni. Ezt csináld meg többször, rögzítsd magadban, hogy bármikor, és bárhol fel tudd idézni.

Ha ezzel megvagy, tovább léphetünk. Kezdj el beszélni a csajokhoz. Bárhol, bármikor, bármiről. Beszélj mindenhol a csajokhoz. Beszálsz egy liftbe, és van veled egy nő, beszélj hozzá a liftről. A boltban a sorban, a pénztároshoz. A legközelebb állóhoz. Miről? Mindegy. Az időjárásról, a cipővásárlás nehézségeiről. Ne légy tolakodó, ha nem akar veled beszélni valaki, akkor hagyd. Van más aki fog.

Ki fog alakulni benned egy olyan képesség, hogy bármilyen helyzetben, bárkivel tudsz beszélgetést kezdeményezni és fentartani, félelmek nélkül.

Emellett kezdd el felvállalni magad. Ha van véleményed, fejtsd ki, mondd el, ne tartsd magadban. Menj bele vitákba. Tanulj érvelni. (Persze csak ésszel, itt nem arról van szó, hogy megutáltasd magad mindenkivel).

Egy másik technika, hogy mutasd meg magadnak, hogy Te irányítod az életed. Szállj fel egy buszra, és menj el vele ameddig kedved tartja. Nézdd meg mi van ott. A lényeg, mutasd meg magadnak, ez a Te életed és Te uralod.

A neten rengeteg technikát találsz még, ami növeli az önbizalmad. Találd meg azt, ami neked a legmegfelelőbb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése