2013. november 17., vasárnap

Kommunikáció

Talán ez a legfontosabb része az egésznek. A kommunikáció. Lehetsz akármilyen jóképű, izmos, ha ez nincs meg. Lukat kell tudnod beszélni a hasába, illetve a lába közé... :).

Tudnod kell, a legváratlanabb helyzetekben, a legkülönbözőbb szituációkban beszélgetni a nőkkel. Legyen egy tömött busz, jóga tanfolyam, könyvtár, bármi. A téma nem számít, mindig a helyzet adja, ha megakad váltani kell.

Épp ezért, hogy ez a rutin kialakuljon benned, beszélj a nőkhöz mindenhol. Nem baj, ha nem ismered, beszélj vele. Beszélj velük az utcán, a buszon, a cipőboltban, mindenhol. Először nehéz lesz, azt se fogod tudni miről hirtelen. Eleinte keresd a könyebb helyeket, mint pl. egy bolt, ahol akár egy joghurtról is el tudtok beszélgetni. Később keresd a nehezebb helyeket, és egyre nehezebb helyeket. A végére ki fog alakulni egy rutin, hogy gyomorgörcs nélkül, felszabadultan tudsz beszélni még legcsinosabb hölgyekkel is.

Ha megvan ez a rutin, vagy akár menet közben is, figyelj a szókincsedre. Nekünk paliknak, van általában egy jól bevált szókincsünk, de nem sokat ér nőkkel szemben. Fejezd ki magad szépen, használj "finomabb" szavakat sok jelzővel. A nők ezt szeretik, de vigyázz, ne ess át a ló túloldalára, az már kicsit melegnek hathat a szemükben. Hogy mire gondolok? Pl.: Ha azt akarod mondani, hogy lefekütél a fűre pihenni, mond azt, hogy a zöld pázsitra leheveredtél egy kicsit. Ahhoz, hogy elérd ezt a szókincset, olvass Júliát meg Romanat. Nem viccelek, ezekből a nyálas regényekből rengeteget lehet tanulni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése