2013. november 22., péntek

Beszélgessünk

Most már tudunk kommunikálni a nőkkel, de hogyan beszélgessünk velük? Nagyon fontos, hogy egy nő jól érezze magát veled, ehhez viszont kiváló beszélgető partnerré kell válnod.

Fontos szabályok beszélgetés közben:
  • Legyen mindenről saját véleményed!
  • Merd a véleményed elmondani!
  • Ha valamihez nem értesz, ha valamit nem ismersz, ismerd el
  • Ne akarj többnek látszani, mint aki vagy,
  • Add önmagad (erről még beszélünk)
  • Ne untasd a saját hobbiddal, munkáddal, sportoddal….
  • Próbálj meg minél kevesebbet beszélni magadról, maradj titokzatos, ismeretlen….

A beszélgetés során beszéltesd, minél többet beszél, annál jobb. Kérdezz rá mindenre, érezze, hogy figyelsz rá, hogy csak rá figyelsz. Gyakorold az érdeklődő nézésed, azt amikor kitágult pupillával figyelsz. Nagyon hatásos tud lenni.

Ha Ő kérdez valamit, akkor válaszolj, de igyekezz rövid lenni, és próbáld meg visszaterelni arra a beszélgetést, hogy megint ő beszéljen.

Volt olyan randim, ahol igazából nem sokat beszéltem, nagyjából kimerült annyiban, hogy aha, tényleg, nem mondod, mesélj még róla etc… Utána visszahallottam egy ismerősön keresztül, hogy élete legjobb randija volt…

Ha a munkádról kérdez, és nincs valami izgalmas szakmád (ne értsd félre, kevés nő szemében érdekes mondjuk az elektronika, noha engem lenyűgöz…), akkor próbáld meg kiszínezni, és a pozitív oldalát felvázolni.

Nevettesd meg. A nevetés boldogság hormonokat termel, és ugye az a cél, hogy jól érezze magát veled. Az egyszerűbb humortól a pikánsabbig bármi lehet.

Figyelj a reakcióira. Ha látod, hogy valami untatja, válts témát azonnal. Ha a poénod rosszul sült el, akkor mentsd a helyzetet, válts témát.

Ha bedobsz egy viccet amit félreért, akkor nevess, a nevetés ragadós, és mond, hogy vicceltem. Majd válts témát!


Beszélgetés közben érintsd meg. Az érintés nagyon fontos, a kezét, a csuklóját, a vállát, térdét... Ha nem húzódik el, nyert ügyed van. FONTOS: Érintés, nem tapizás. Beszélgetés közben egy pillanatra megérinted a kezét. Ennyi. Az érintésről még lesz szó majd később...

Összefoglalva, beszéltesd. Minél jobban megnyílik annál jobb. Keveset tudott meg rólad, nem baj. Sokkal kiváncsibb lesz, ha újra találkoztok, rád...

2013. november 17., vasárnap

Kommunikáció

Talán ez a legfontosabb része az egésznek. A kommunikáció. Lehetsz akármilyen jóképű, izmos, ha ez nincs meg. Lukat kell tudnod beszélni a hasába, illetve a lába közé... :).

Tudnod kell, a legváratlanabb helyzetekben, a legkülönbözőbb szituációkban beszélgetni a nőkkel. Legyen egy tömött busz, jóga tanfolyam, könyvtár, bármi. A téma nem számít, mindig a helyzet adja, ha megakad váltani kell.

Épp ezért, hogy ez a rutin kialakuljon benned, beszélj a nőkhöz mindenhol. Nem baj, ha nem ismered, beszélj vele. Beszélj velük az utcán, a buszon, a cipőboltban, mindenhol. Először nehéz lesz, azt se fogod tudni miről hirtelen. Eleinte keresd a könyebb helyeket, mint pl. egy bolt, ahol akár egy joghurtról is el tudtok beszélgetni. Később keresd a nehezebb helyeket, és egyre nehezebb helyeket. A végére ki fog alakulni egy rutin, hogy gyomorgörcs nélkül, felszabadultan tudsz beszélni még legcsinosabb hölgyekkel is.

Ha megvan ez a rutin, vagy akár menet közben is, figyelj a szókincsedre. Nekünk paliknak, van általában egy jól bevált szókincsünk, de nem sokat ér nőkkel szemben. Fejezd ki magad szépen, használj "finomabb" szavakat sok jelzővel. A nők ezt szeretik, de vigyázz, ne ess át a ló túloldalára, az már kicsit melegnek hathat a szemükben. Hogy mire gondolok? Pl.: Ha azt akarod mondani, hogy lefekütél a fűre pihenni, mond azt, hogy a zöld pázsitra leheveredtél egy kicsit. Ahhoz, hogy elérd ezt a szókincset, olvass Júliát meg Romanat. Nem viccelek, ezekből a nyálas regényekből rengeteget lehet tanulni.