2012. október 28., vasárnap

A nagy Ő

Beszéljünk egy pár szót a nagy Ő-ről.

Szerintem egyszerűen nem létezik. Nem hiszem el, hogy létezik egy, azaz csak egyetlen egy ember, akit csak neked teremtettek.

Gondolj csak bele, több millióan élnek ezen a bolygón. Ennyi emberből csak egy lenne aki megfelel neked? Na ne... Illetve mi van, ha a lelki társad, a nagy Ő, valahol Dél-Afrikában születik, Te meg itt? Mekkora az esélye, hogy valaha is találkoztok?
Ez csak a romantikus filmekben létezik és a nők nagyon tudnak hinni benne... Sajnos, néha a férfiak is...

Életem első viszonzatlan szerelme még általánosban volt. Ő volt a megtestesült nagy Ő számomra. Persze Ő észre sem vett, sőt került. Nem értettem, hogy ha nekem Ő az igazi, fordítva miért nem...

Eltelt pár év, majd elfelejtettem, és egyre több lányt ismertem meg. Gyakran találkoztam olyan lányokkal, akik megmozgattak bennem valamit, valamilyen téren. Ritkán viszont találkoztam valakivel, aki olyan volt, hogy, igen, Ő lehetne a nagy Ő...

Jól olvastad, lehetne. Nagy Ő lesz, nem pedig létezik valahol a világban. De addig hosszú az út...

Tehát, nagy Ő az általános romantikus csöpögős verzióban nem létezik. Átfogalmaznám a nagy Ő fogalmát. Vannak nők, akikkel jól ki tudsz jönni és vannak akikkel nem. Ennyi, nem több. Ha nem így lenne, sose lenne egy boldog párkapcsolatod.

Viszont, ha sikerült meggyőznöm téged a fenti állításról, akkor következzen a következő szabály:

Soha ne várj a nagy Ő-re.

Ha mindig az igazit, a nagy Ő-t keresed, nagyon nagy szerencse kell ahhoz, hogy meg is találd. Valószínüleg sose fogod megtalálni.

Ismerkedj, csajozz, és még ha valaki nem is a legtökéletesebb számodra ismerkedj meg vele, ne zárkózz el valaki elől, mert nem Ő az a valaki, akit vártál.

Ha nem sikerült meggyőznöm a nagy Ő-ről az eszmefuttatásommal, akkor neked szól egy csaj ismerősöm mondása:

"Amíg nincs meg a nagy Ő, addig az esélyesekkel is boldog lehetsz..."

Személyes példa: Egy nagyon kedves lányt szalasztottam el. Mert én szerelmes voltam valakibe, a nagy Ő-be, Ő-rá vártam, hogy majd észre vesz.... Emiatt elszalasztottam valakit, aki nagyon érdeklődött irányomban...*


* Hogy mi volt itt még a hiba, később még lesz szó...

2012. október 5., péntek

Egy fontos szabály

Ha csajozásra adod a fejed, egy dolgot tanulj meg mindenképpen, amit egy kedves ismerősöm mondott mindig:
Nem tör le a kudarc, hanem tanulok belőle!

Nem lehetsz mindenkinél sikeres, és rengeteget fogsz hibázni. Sok visszautasítás fog érni, ez van. Ez a játék már csak ilyen. Elemezd, mit tettél és mit tehettél volna másképpen. Kikosaraztak? Megbántottak? Nem úgy jött össze ahogy akartad? És? Elemezd és tanulj belőle! Legközelebb jobban fog menni. (Egyébként az élet sok területére igaz ez).

 Ha elszomorodsz az elején és magadat hibáztatod, akkor vége a játéknak. Begubózól, és abbahagyod az ismerkedést. De ha azt mondod, nem baj, hibáztam, rossz nőt választottam, akkor mindjárt más, emelt fővel állsz a következő hölgyemény elé, több tapasztalattal.

Míg gyakorolsz, próbálkozol érni fog kudarc, ezt megígérem. Sőt, ha profi nő csábásszá válsz, akkor is. Csak a filmekben létezik olyan, hogy a szereplő bárkit el tud csábítani.

Tehát mégegyszer:

Nem tör le a kudarc, hanem tanulok belőle!
Ezt jegyezd meg!