2012. szeptember 30., vasárnap

Mit ne tegyél?

Most jöjjön egy aranyszabály, amit mindig be kell tartanod:
Sose kérj tanácsot egy nőtől nő ügyekben!
Első gondolatra meglepő, az ember azt gondolná, hogy egy nőnél senki se tudhat többet egy nőről, és mégis, ha megteszed, teljesen tévútra visz.

Egy nő nem tudja megmondani, hogy mit akar, mire vágyik. Sok dolgot mond el, ha tanácsot kérsz tőle, de nem ad használható tanácsot és csak összezavar. Csak férfitől kérj tanácsot, lehetőleg olyantól aki jártas a nők terén.

Ha tanácsot szeretnél kapni, keress olyan férfit, akiről köztudott, hogy nőcsábász. Ő fog neked tudni, használható tanácsot adni.

Kik nem jók még: jó barátok, akik ugyanúgy tanácstalanok a nők terén mint Te, húg, anyu, és néha apu sem.

Még egy fontos dolog: Ha tanácsot kapsz valakitől, és rosszul sűl el, az nem a tanácsadó hibája. A Te döntésed volt.

2012. szeptember 29., szombat

Az ellenfél: A NŐ

Akkor lássuk az ellenfelet. A nőt. Vizsgáljuk meg először anatómia szempontból. Földi humanoid lény, fajának női egyede. Azaz ugyan ahhoz a fajhoz tartozik, ahova Te. Van keze, lába, feje, haja. Azonban van egy-két lényeges különbség, és ezek a különbségek teszik őket annyira fontossá számunkra. Esztétikailag sokkal jobban néznek ki, mint mi férfiak. Formáik lekerekítettek, különösen a mell és a fenék környékén. Továbbá rendelkeznek, egy szaporító szervvel, mely pont az inverze a tiednek, de ezt a részt hagyjuk még későbbre.

Tehát megállapíthatjuk, hogy anatómialig alapvetően ugyanolyan ember mint Te. Sőt ugyanazt eszi is mint Te!

Nézzük meg a kérdést inteligencia téren. Nos, bizonyára sok nővel találkoztál már életed során, vannak közöttük buták, okosak sőt még zsenik is. Ez tény. Személy szerint én az okos nőket szeretem, de ez most nem tartozik ide, ezt mindenki döntse el maga. Viszont, szerintem minden nő pán ostoba érzelmileg. Miért is mondom ezt? Mert a nők, nem tudják mit akarnak, de abba a boldog tudatba ringatják magukat, hogy tudják. Sajnos ki kell, hogy ábrándítsak mindenkit, egy nő, ha párkapcsolatról, szerelemről, szexről van szó, egyszerűen nem tudja mit akar. Ezt neked kell kitalálni, s ha ki tudod találni, már el is érted a célod. Biztos, hogy kérdeztél már meg nőt arról, hogy milyen férfit szeretne. A válasz a következő lehetett: Legyen kedves, megértő, odaadó. Legyen udvarias, gyengéd, és mindig figyeljen oda a nőre. Na ja, közben meg egy tuskóval jár, vagy lelép az első machoval aki gerincre vágja. Amiket a nő mond azok az álmai, de amit tesz, az a valóság.

Milyen a nő egyénisége? Minden nő egyéniség, és eszerint is kell kezelni őket. Ez nagyon fontos és fogadd el. Minden nő különbözik, ami az egyiknél működik, az a másiknál már lehet hogy nem fog. Tartsd tiszteletben az egyéniségét!

Mire vágyik egy nő? A nők törődésre és szexre vágynak. Ez van. De ez a törődés nem azt jelenti, hogy lehozod nekik a csillagokat az égről, ó nem, akkor egy balek vagy, hanem figyelmet, együttérzést, és közös érzelmeket jelent. Kisarkítva: ha azt mondja szomjas, nem egy pohár vizet kell neki adni, nagy lány már ki tudja szolgálni magát, hanem együtt kell vele érezni.

Összegezve: A nő ugyanolyan ember mint Te, saját egyéniséggel. Úgyhogy, nem kell félni tőlük, sőt keresni kell a társaságukat, csak így leszel jó csábító.

(A képeket a csabitsel.hu-tól kölcsönöztem.)